Ondersteunen bij aanvang van het reparatieproces.

In samenwerking met GT Motive kunnen we jou ook bij aanvang van het reparatieproces optimaal ondersteunen. Doordat GT Motive alle software en data in huis heeft van autofabrikanten (OEM) kunnen we een alternatief voor Audatex-calculaties aanbieden. Deze tool kenmerkt zich door een lagere foutkans bij de identificatie van het juiste onderdeel.

Bekijk de instructievideo's:

  1. Calculatie autoschade
  2. Calculatie onderhoudsbeurt

 

Foutloos, effiency, betaalbaar

“Wat wij aanbieden zijn alle vormen van calculaties. Door de ingave van kenteken of elke willekeurige (EU) VIN – Vehicle Identification Number of chassisnummer – wordt er direct op de geboorte(data) kaart van de specifieke auto gecalculeerd. Onze data voorkomt fouten in geval van onderdelenbestellingen door schadeherstellers”, aldus managing director Cees Klaassen van GT Motive, die vervolgt: “Ons pakket heeft voor Geevers drie voordelen. Ten eerste zijn de bestellingen vrijwel zonder fout. Er is hierdoor een veel grotere efficiency te behalen. Ten tweede blinkt GT Estimate uit in eenvoud in bediening. In tegenstelling tot andere systemen kan vrijwel iedere gebruiker hier na een korte digitale uitleg direct mee uit de voeten. En ten derde is het een heel betaalbare oplossing, die veel besparing oplevert gezien de scherpe tarieven.”

Complexheid en precisie

Onze Commercieel Directeur, Peter Hessels, licht toe: “Eén van de uitdagingen waarmee schadeherstellers worden geconfronteerd zijn de toenemende kosten. Met de calculatietool van GT Motive kunnen we een kosteneffectieve oplossing aanbieden voor Audatex-calculaties. Dit geldt voornamelijk voor de niet-gestuurde schadestroom. Bovendien garandeert deze oplossing een meer accurate identificatie van de benodigde onderdelen waardoor de kans op foute leveringen afneemt. Dit scheelt frustratie en uiteraard bevordert dit de doorlooptijd van het reparatieproces. Bovendien is er een groeiende behoefte aan leveranciers die diensten ter beschikking stellen om het reparatieproces te vergemakkelijken. Geevers is als het ware in toenemende mate hét centrale punt in het reparatieproces in plaats van dat we uitsluitend de distributie van onderdelen verzorgen.”