De 6e Editie van de GSCR

Op 22 mei was de 6e editie van de Geevers Special Car Rally aangebroken. Een dag die altijd gevuld is met een prachtige route, bekende gezichten en gezelligheid, een prachtig deelnemersveld van Classic & Special Cars en overal lekker eten, drinken en muziek.

Dit jaar reden er 220 enthousiaste klanten mee met 100 mooie, speciale en/of originele auto’s en motors.

Om 08:45 kwamen de eerste klanten aan in Veldhoven bij het hoofdkantoor van Geevers. Toen iedereen een stuk gebak en een goede kop koffie had genuttigd en zijn/haar rallyschild met alle toebehoren had verzameld ging de rally van start.  Het ‘bolletje-pijltje’ concept voor de route werd uitgelegd en het startsein gegeven!

Iedereen vervolgde zijn weg naar Helenaveen waar ze werden verrast met Italiaans ijs op de oude boerderij Hoeve Willem III tijdens de ‘’pitstop’’.

Na een kwartiertje uitgerust te hebben, werd de route vervolgd richting Best waar de lunch bij Beachclub Sunrise klaar stond. De rallyrijders konden tijdens de lunch in het zonnetje genieten van het uitzicht op het strand van Aquabest. Na de lunch ging de rally verder richting Brandevoort waar iedereen midden in het centrum onder de markthal een prijsvraag kreeg en voorzien werd van een koud blikje fris & een muffin. Na het afleggen van de laatste route door het magazijn, finishte rond 16:00 de 1ste auto bij Geevers. Voor 17:00 waren alle auto’s gefinisht en kon de avond beginnen. Iedereen kon genieten van de verschillende foodtrucks tijdens live muziek. Tussendoor was de prijsuitreiking van de best scorende equipes en werd er een troost- en originaliteitsprijs uitgereikt. Iedereen kon nog blijven zitten voor een lekker drankje en genieten van het avondzonnetje.

Al met al was het een super geslaagde dag. Fijn om onze klanten weer eens fysiek te kunnen spreken.

Tot volgend jaar op zondag 14 mei!

Zie hier onze video van Geevers special car rally 2022